Mød brudeparrene og hør deres version af dagen og det arbejde der er leveret til dem og deres store dag.

Hvilke erfaringer og gode minder har mine kunder fra dagen…. læs mere fra dem her på siden samt kig også gerne på min facebook side: Fotograf Susanne Buhl

Hvis i vil se tidligere udtalelser – før hjemmesiden her blev til, så tag gerne et kig her. www.susannebuhl.dk 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Photos of Love By Susanne Buhl
Average rating:  
 9 reviews
 by Linda og Nicolai
Bryllupsfoto

Vi havde booket Susanne som fotograf til bryllup fra vielse til brudevals, hvilket vi har været rigtig glade for. Susanne var meget professionelle på dagen, var med til at skabe god stemning og samtidig holde sig i baggrunden. Billederne er blevet super gode. Vil klart anbefale Susanne som bryllups fotograf. Mange tak!

 by Sofie Rasmussen
Hektisk ankomst

Min mand og jeg er så glade for at have valgt Susanne til at tage vores bryllups billeder! Hun var helt fantastisk til at få fat i de rigtige øjeblikke og var med til at give mig den ro på, som jeg havde brug for inden jeg trådte ind i kirken. lige inden min far og jeg skulle køre mod kirken opdagede vi at alle havde kørt med bilerne, og glemt at efterlade en til os. heldigvis fik jeg fat i en veninde og blev hentet hurtigt efter, og blev mødt at Susanne foran kirken, som beroligede og forsikrede mig om at alt var som det skulle være. tak for alt Susanne

 by Nanna Katrine og Samuel
Bryllup

Susanne er en fantastisk dygtig fotograf med blik for både det helt klassiske og det særlige. Hun er meget professionel, og vi har modtaget så mange, mange smukke billeder fra vores bryllup! TAK!
Vi er utrolig taknemmelige for, at vi valgte Susanne som vores bryllupsfotograf og giver hende vores absolut varmeste anbefaling med på vejen!

 by Ann-Cathrine & Rasmus
Susanne er en fantastisk bryllupsfotograf!

Susanne er en fantastisk bryllupsfotograf - så enkelt kan det siges. Hun er dybt professionel, men samtidig er hun både sød og sjov og udstråler en glæde ved at fotografere, som er helt unik! Og vigtigst af alt, så har vi simpelthen fået så mange flotte billeder fra dagen - minder vi kan glæde os over mange år frem i tiden. Fra allerførste kontakt mærkede vi begge tydeligt, at Susanne har kæmpe erfaring med bryllupper, og udover at være en virkelig dygtig fotograf, så kom hun også med en masse uvurderlige tips og planlægningsråd til dagen, som vi aldrig selv ville have tænkt på. Og på selve dagen var hun med sit overblik og sin sans for detaljer med til at sikre, at alt forløb planmæssigt - samlet set får hun derfor vores allervarmeste anbefalinger! De kærligste hilsner fra Rasmus og Ann-Cathrine

 by Regitze
Bryllup

Susanne er en fantastisk fotograf. Hun er meget professionel og vi er så glade for at vi valgte/fandt hende og en utrolig sød person. Vi har fået utrolig flotte bryllupsbilleder og prisen er heller ikke til at klage over.
Alle til festen sagde, at det var en virkelig god fotograf. Hun styret alle 60 gæster med hård hånd hvilket også var nødvendigt når alle 60 gæster går til hver sin side. Vi havde også familie fra tyskland med, hvilket vi fandt ud af, at Susanne også godt kan tale, virkelig heldigt og dejligt. Kan til hver en tid anbefale Susanne

 by sabina
Bryllup

Mine søskende og jeg ville ha taget et fælles billede til vores fars 50år Fødselsdag, og vi var lidt ude i sidste øjeblik og kigge efter fotograf til at taget et billede. Så fandt vi susanne, og hun var så sød og medgørlig og klar til at hjælpe os med så kort varsel. Er rigtig glad for at det var susanne vi fik fat på, for fik de mest fantastiske billeder ud af det. Hun forstår virkelig og få ens personligheder frem på billeder. Og et ekstra plus til hendes skønne humør.:-)

 by Maj Søfeldt Hansen
Bryllup

Vi er så glade for at vi valgte dig Susanne, til at tage billeder af os på vores dag?
Billederne kan ikke beskrives med ord, de er så smukke samt naturlige og bedre end forventet.
Susanne du er en fanatisk person og så dygtig til dit arbejde.
Tak er et fattig ord, men tak igen❤️
Vi kan kun give vores bedste anbefaling her fra?

 by Louise Würtz
Bryllup

Fantastisk fotograf, med sans for detaljerne og det naturlige. Vi var i meget kyndige hænder hele dagen, og så er Susanne et virkelig behageligt menneske at have med til sin fest.
TAK fordi du var med til at forevige vores store dag, men nogle uforglemmelige flotte billeder.

 by Karina Sørensen
Guldbryllupsbilleder

Jeg kan meget varmt anbefale Susanne Buhl som fotograf. Hun er dygtig til at spore sig ind på hvad man ønsker sig og dette gør hun meget professionelt, imødekommende og på en sjov måde.
Vi er meget tilfredse med det færdige resultat.