meet the team

Jeg samarbejder kun med branchens bedste.

Vi sørger for, at I får kvalitet, engagement og fuld fokus på dagen.

Kom med jeres ønsker, og jeg skal sørge for, at I kan kommer i de bedste hænder.

Susanne Buhl

Event-koordinator & bryllupsfotograf

Jeg elsker hele konceptet omrking brylluppet. Planlægningen, spændingen for ikke at skrive om kærligheden.

Med mine mange år i californien hvor jeg både har planlagt/koordineret event, bryllupper vente jeg næsen hjem.

Her hjemme elsker jeg at hjælpe mine kunder med både lidt, meget og det hele inden for fotografering. Før dagen får vi en samtale hvor alle detaljerne gennemgåes og jeg sender et planlagt forløb til dagen hvad jeg som fotograf vil følge så i ikke skal tænke på mig på dagen.

Hvis i ønsker det kan jeg også i samme omgang være den hjælpende koordinator for toastmaster, veninder m.fl. på dagen, så det for dem,som ikke er i helt vante rammer, at de føler de lever det bedste for jer.

Min kuffert er fuld af mange års erfaring og rigtig godt kendskab til branchen. Jeg holder konstant fingeren på pulsen og sørger for at opdatere mit netværk for at imødekomme nye trends. Så kom med jeres idéer, og jeg skal sørge for, at jeres dag bliver fabelagtig og enestående for både jer og jeres gæster.

Event-koordinator

Professionel bryllupskoordinator

  • står i kulissen og søger for, at jeres dag forløber helt perfekt.
  • håndterer effektivt ethvert pludseligt opstået problem så diskret som muligt.
  • sørger for, at tidsplaner bliver overholdt
  • husker selv den mindste detalje.  Intet overlades til tilfældighederne.
  • har styr på de steder, I skal være og de events, der skal ske.
  • sikrer, at jeres gæster føler, de er med på første række, når jeres eventyrlige dag løber af stablen. 

Det er en god idé at arrangere et møde med mig for at beslutte hvor meget i ønsker at overlade af bryllupsforberedelserne, inden I beslutter jer

Kontakt

Susanne Buhl
Photographer and wedding planner
+45 60 63 08 08
mail@susannebuhl.dk

© 2018