Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/susannebuhl.dk/photosoflove.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Mød teamet | Photos of love

meet the team

Jeg samarbejder kun med branchens bedste.

Sammen sørger vi for, at I får kvalitet, engagement og fuldt fokus på dagen.

Kom med jeres ønsker, og vi skal sørge for, at I kan kommer i de bedste hænder.

 

EVENT KOORDINATOR & BRYLLUPSFOTOGRAF

Jeg elsker hele konceptet omrking brylluppet. Planlægningen, spændingen,kærligheden. Efter en årrække i Californien, hvor jeg både har planlagt og koordineret events og bryllupper vente jeg i 1990 næsen hjem til Danmark.

Her har jeg siden 2009 arbejdet som fotograf for virksomheder og private. Og jeg elsker at hjælpe mine kunder med alle faserne inden for fotodokumentation af netop deres særlige ønsker for dokumentation.

 

FOTO

Indledningsvis tager vi en samtale, hvor vi gennemgår alle detaljerne  –  fra fotostil til tidsforløb. Efterfølgende sender jeg jer et planlagt forløb for dagen over, hvad jeg som fotograf vil følge på dagen.

At I få alle minderne fra dagen med er min opgave som fotograf, jeg sætter en ære i det. Hvis I ikke har fundet stedet til at få taget “glansbillederne” så kan jeg også hjælpe her med lokalisationen.

KOLLEGA I BRANCHEN

For mig at anbefale personer eller steder er svært. Jeg ved hvad jeg selv levere af kvalitet, holder tidsplaner, priser m.m.

Men i disse tilfælde der kan jeg med ro i stemmen sige at her er det kvalitet i får og de gives alle mine varmeste anbefalinger med på vejen.

 

LASSE SPANGENBERG

Lasse Spangenberg, her kan du ikke gå fejl hvis du leder efter din drømme kjole, lige netop den unikke kjole til dig.

Læs lidt mere her på min blog eller besøg lasses egen side

PRIVATKOK

Jeg siger bare …. deres chokolade springer som campagne i munden og maden er ikke alene en gastronomisk oplevelse men også et syn ud over det sandvanlige

FLORIST LARS JON

Lasse Spangenberg, her kan du ikke gå fejl hvis du leder efter din drømme kjole, lige netop den unikke kjole til dig

LYSGRISEN

Mangler du musikken så i kan svinge på dansegulvet hele natten for alle alder så kan jeg varmt anbefale Lysgrisen.

 

 

HESTERVOGN-ENRUM 

Her hos ENRUM vil I få heste af første kvalitet, engageret mennesker som elsker heste og sætter en ære i at kører med jer og jeres gæster.

Se mere på min blog HER

 • EVENTKOORDINERING

  Toastmaster, talere, blomster, stedet, kørsel, procedure hvordan hele dagen forløber. På bryllupsdagen skal alle detaljer gå op i en højere enhed. Foruden fotodokumentation tilbyder PHOTOS OF LOVE også koordinering af selve dagen, så I kan koncentrere jer om den glædelige begivenhed, og at jeres gæster føler, at de er med på første parket på jeres eventyrlige dag. Med flere års erfaring indenfor eventplanlægning, sørger vi for at møde jeres ønsker og gribe jeres idéer, så jeres dag bliver fabelagtig og enestående for både jer og jeres gæster. På vores indledende møde identificerer vi hvor meget af bryllupsforberedelserne, I ønsker, at vi håndterer. Vores ekspertise omfatter.

  • Indledende grundig planlægning
  • Projektledelse på selve dagen
  • Håndtering af, at tidsplaner overholdes
  • Effektiv og diskret håndtering af ethvert pludseligt opstået problem
  • Sikring af alle detaljer og at intet overlades til tilfældighederne

Kontakt

Susanne Buhl
Photographer and wedding planner
+45 60 63 08 08
mail@susannebuhl.dk

© 2018